| Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:17 | |
| - select έγραψε:
- χρειαζεται τολμη ?
και αρετή...  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:18 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:21 | |
| - select έγραψε:
- αρετη εχω
τολμη όμως????  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:21 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:22 | |
| - select έγραψε:
- όχι :o
λυπάμαι τότε φιλαράκι αλλά..... εχασες  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:23 | |
| Δεν θα δωσω φιλακι ; Τοτε να πάρω γινεται ? |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:25 | |
| - select έγραψε:
- Δεν θα δωσω φιλακι ;
Τοτε να πάρω γινεται ?
ένα μικρούλι τόσο δα...  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:26 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:27 | |
| με έκανες μούσκεμα καλέ :shock: |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:28 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:31 | |
| - select έγραψε:
- Να ερθω να σε αλλαξω ?
χαχαχαχα εδώ μάλλον θα σου χρειαστεί η τόλμη  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:31 | |
| - katerinaki έγραψε:
- select έγραψε:
- Να ερθω να σε αλλαξω ?
χαχαχαχα
εδώ μάλλον θα σου χρειαστεί η τόλμη 
Αν εχω τολμη θα τα καταφερω ? |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:36 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:37 | |
| Πίνω ενα μπουκαλι κρασι κι ερχομαι !!! |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:39 | |
| - select έγραψε:
- Πίνω ενα μπουκαλι κρασι κι ερχομαι !!!
μην γίνεις και τύφλα  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:39 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:41 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Κυρ 13 Ιουλ 2008, 23:42 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τετ 16 Ιουλ 2008, 20:45 | |
| εγώ όμως ξανά πάτησα  |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τετ 16 Ιουλ 2008, 23:45 | |
| - pswnio έγραψε:
- Εγω ωμος ενοω αλο πατιμα πολυ πιο σοβαρο δυστιχος

τι έπαθες φιλαράκι? |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τετ 16 Ιουλ 2008, 23:48 | |
| κουράγιο, όλα θα πάνε καλά |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τετ 16 Ιουλ 2008, 23:51 | |
| - pswnio έγραψε:
- η νεκροψια θα διξει

δεν θέλω τέτοια.... |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| |
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Δευ 21 Ιουλ 2008, 22:33 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4978 Ηλικία : 349 περιοχη : trikala Registration date : 21/10/2007
diafora sxolia sxolia: sxolia: sxolia:
 | Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Δευ 21 Ιουλ 2008, 22:37 | |
| σκαωωωωωωωωωωωωωω _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τρι 29 Ιουλ 2008, 00:07 | |
| ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ |
|
 | |
nikolis Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4978 Ηλικία : 349 περιοχη : trikala Registration date : 21/10/2007
 | Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τρι 29 Ιουλ 2008, 00:40 | |
| φυσαει ανεμος _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
tzoufaki Super memper Greek love

Αριθμός μηνυμάτων : 719 Ηλικία : 36 περιοχη : germany Registration date : 10/05/2008
 | Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τρι 29 Ιουλ 2008, 22:54 | |
| orgi _________________ Φτάνει μονο να κλήσης τα γλυκα σου ματάκια και να γυρίσεις στις παλιές μας αναμνήσεις....!!! Εκεί μέσα και στην καρδια σου θα ζω πάντα και θα είμαι κοντά σου....!! |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τρι 29 Ιουλ 2008, 22:55 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Τρι 29 Ιουλ 2008, 22:55 | |
| μου μαθες ερωτα ερωτα του κοσμου πιο φανταστικο _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 01 Αυγ 2008, 15:31 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 01 Αυγ 2008, 17:52 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 01 Αυγ 2008, 20:08 | |
| θα περασει ακομη αυριο _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 01 Αυγ 2008, 20:08 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 01 Αυγ 2008, 20:09 | |
| υπομονη _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Δευ 04 Αυγ 2008, 19:58 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Δευ 04 Αυγ 2008, 20:35 | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Παρ 08 Αυγ 2008, 22:28 | |
| Οπως επιθυμείς να βρίσκεις τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου !!! |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:20 | |
| θα σε ξε@@@σο δεν γλιτώνεις  |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:23 | |
|  να σε δω λιγο _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:24 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:25 | |
| ela skipse  _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:29 | |
| |
|
 | |
nikolis Admin

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:30 | |
| _________________ Σαγαπώ γιατί δίνεις λάμψη και δύναμη στη ζωή μου, Σαγαπώ γιατί μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω, Σαγαπώ γιατί είσαι ότι πιο ξεχωριστό και αληθινό έχω συνάντηση στη ζωή μου ... GREEKLOVE-CORAZON ..DJ ANEMOΣ.. http://greeklove.listen2myradio.com/ |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης

| Θέμα: Απ: Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. Σαβ 09 Αυγ 2008, 15:31 | |
| τώρα τώρα πούντο πούντο..... |
|
 | |
| Γράψτε όποια λέξη ή φράση σας κατεβαίνει αυτήν την στιγμή .. | |
|